Kongen Marina julebord!
Julebordsesongen starter 15. November og varer til og med 22. desember.
Julen er skapt for hyggelige sammenkomster med venner, familie og kollegaer.
På Kongen Marina setter vi rammen for et unikt julebord. Her kan du nyte en skikkelig digg tradisjonell julemeny, servert på et av Europas kuleste steder. Ikke våre ord, men “The Times”, nevnt som en av de 25 kuleste stedene i Europa.
Reserver ditt bord før det blir fullt.
Vi har lang erfaring med det tradisjonelle julebordet og har komponert en fantastisk meny. I år har vi spesialisert oss på nydelig kvalitets ribbe levert fra Anni´s Pølsemakeri og fersk torsk fra Lofoten.
Fyll inn kontaktskjema, så tar vi kontakt med deg!
Skap ditt perfekte julebord hos Kongen Marina
Våre julebordsmenyer er tilpasset grupper fra 8 til 100 personer
Menyen tilpasses selvfølgelig for allergikere og ulike diettbehov.
Vi har 3 (4) bordsetninger
Julelunsj fra kl 12:00 til 15:30
Bordsetting 1 fra kl 16:00 til 19:30
Bordsetting 2 fra kl 20:00 til 00:00
Bordsetting 3 fra 18:00 til 00:00*
(*NB denne bordsetningen forutsetter at du leier Kongen Marina eksklusivt. Vi setter pris på tilbakemelding av menyvalg senest 3 dager før julebordet skal holdes.)
Julebordsmeny:
Forrett
Grillet Argentinsk kjempereke
servert med avocado, cherrytomater og en frisk sitrusdressing.
Allergen skalldyr
Hovedrett alt. 1
Fersk torsk fra Lofoten servert med gulrotmos,
med hint av appelsin, sprø bacon, grillede poteter og asparges.
Allergen Melk og fisk
Dessert alt. 3
Sjokolademousse med chilli og kokkens valg av friske bær.
Allergen Melk, egg
Dessert alt. 1
Crema Catalana med et hint av karamell
Allergen Melk, egg
Juletapas kr. 695,- per person
Kokkens utvalg
Allergen melk og soya, fisk, skalldyr, egg, gluten, selleri, sennep, sesam.
Sammen skaper vi magiske øyeblikk året rundt!
Hovedrett alt. 2
Tynnribbe fra Annis Pølsemakeri,
servert med parmesanmos, rødkål og appelsinglaserte gulrøtter.
Allergen melk og soya
Dessert alt. 2
Multeostekake
Allergen Melk, egg, gluten