Utleie hos Kongen Marina


Prøve noe nytt i sommer? Lei vannsportutstyr hos oss!


Vannsportsutstyr


Hos oss kan du leie wakeboard, stand-up paddleboard, surfebrett, vannski og tube!

Få en uforglemmelig sommer!

Utleie til arrangement


Vi kan arrangere selskaper, firmafester, bursdager, barnedåp og alle andre passende arrangement. Vi skreddersyr en pakke for den enkelte anledning.

Les mer

Standup Paddleboard


Naish AIR SUP er ett av markedets mest ultimate oppblåsbare brettene for allround padling. Brettet er super stabilt og har svært gode egenskaper for padling i norske forhold. Brettet er laget av kevlar og er en fantastisk måte for å se Oslofjorden.

Les mer og book nå!

Wakeboard


Liquidforce Trip-brettet passer utmerket fra alt fra nybegynner til avansert – TRIP dekker hele spekteret. Glatt og tilgivende for nybegynneren, men kontant og aggressiv for den sakkyndige, gjør at dette er det perfekte brettet for alle nivå.

Les mer og book nå!

Vannski


Pakke med Jobe Allegre 67″ vannski, inklusive bindinger og tau. Bindingene er justerbare og passer de fleste.

Les mer og book nå!

Kajakk


Riot Brittany er en rask kajakk, men samtidig utrolig manøvrerbar. Den er stødig nok for nybegynnere, men henvender seg samtidig til de som har litt padleerfaring. Dette er ikke en kajakk man blir lei av med det første.

Les mer og book nå!

Tube


Jobe Airstream II er en superrobust og ekstremversjon av tuber. Denne er morsom for både små og store og ikke minst de som digger fart og ikke minst liker å ha illusjonen av kontroll.

Les mer og book nå!