Utleie hos Kongen Marina


Prøve noe nytt i sommer? Lei vannsportutstyr hos oss!


Vannsportsutstyr


Hos oss kan du leie wakeboard, stand-up paddleboard, surfebrett, vannski og tube!
Vannsport sesongen er 1 april til 1 okt. Ønsker du å leie utenom sesong må du ringe og avtale tid.

Få en uforglemmelig sommer!

Selskap / Fest


Vi kan arrangere selskaper, firmafester, bursdager og alle andre passende arrangement.

Les mer

Standup Paddleboard med liten el.motor


Våre 2 nye SIPA elektsike SUP brett er de første oppblåsbare hel integrerte elektriske brettene for allround padling. Brettet er raske og stabilt og har svært gode egenskaper for padling i norske forhold. Brettet er laget av kevlar og er en fantastisk måte for å se Oslofjorden.

Book nå

Standup Paddleboard


Våre standard SUP brett består av oppblåsbare og faste brettene for allround padling. Brettet er super stabilt og har svært gode egenskaper for padling i norske forhold. Dette er god trening mye morro og en fantastisk måte for å se Oslofjorden.

Book nå

Wakeboard


Liquidforce Trip-brettet passer utmerket fra alt fra nybegynner til avansert – TRIP dekker hele spekteret. Glatt og tilgivende for nybegynneren, men kontant og aggressiv for den sakkyndige, gjør at dette er det perfekte brettet for alle nivå.

Book nå

Vannski


Pakke med Jobe Allegre 67″ vannski, inklusive bindinger og tau. Bindingene er justerbare og passer de fleste.

Book nå

Kajakk


Riot Brittany er en rask kajakk, men samtidig utrolig manøvrerbar. Den er stødig nok for nybegynnere, men henvender seg samtidig til de som har litt padleerfaring. Dette er ikke en kajakk man blir lei av med det første.

Book nå

Tube


Jobe Airstream II er en superrobust og ekstremversjon av tuber. Denne er morsom for både små og store og ikke minst de som digger fart og ikke minst liker å ha illusjonen av kontroll.

Book nå

RIB Oslo


RIB-utleie og turer med RIB Oslo hele året, i hele Oslofjorden. Alt fra havrafting, oppdagelsesturer, ekspedisjoner, skjærgårdsopplevelser, fjordopplevelser, fiske, rafting, presse, sikkerhetsbåt, filmopptak og glede. Vi kjører turer hele året. Sommer- og vinterklær til alle, det er ikke kaldt!

RIB Oslo

Piratessailing


Leie Vannskuter eller lyst å prøve parasailing, tube, vannski eller wakeboard men har ikke båt, eller bare en tur ut på sjøen for å ha det gøy. Da dette firmaet for deg.

Piratessailing